Om os

EQURIX er opstået, med missionen om, at have en lokal og lille webshop der samler og formidler essentielle produkter, som både er fundamentale og funktionelle til en fornuftig pris. Vores sortiment støtter derfor ikke op om diverse trends og flere kollektionsprægede produkter. EQURIX er for den stilrene og klassiske rytter, der værdsætter basale produkter, som er centrale i rytterens omgang med heste. 

Sortiment

Vi sælger primært produkter fra Kentucky Horsewear & Kentucky Dogwear. Det er et velkendt brand i ridesporten, som fremstiller imiteret kaninpels, uld og læder i genkendeligt design. Resultatet er mere funktonalitet, bedre holdbarhed og nemmere rengøring. Kontor og lager ligger i Belgien, og er en ny CO2-neutral bygning der bruger 100% grøn energi. Læs mere om materialerne her.

Logo

EQURIX’s logo udspringer fra det japanske kanji-tegn for "hest" ( 馬 ). Logoet symboliserer loyalitet, retfærdighed og stolthed, som også er centralt i den japanske kultur. Oprigtighed, medfølelse, høflighed og ærlighed er vigtige nøgleværdier for den japanske kultur, ligesom det er for EQURIX og overfor vores nære og omverdenen.

CSR

Vi indkøber kun emballage som er produceret med henblik på miljøet. 🌱 

  • Vores printerpapir består af kvistpapir (75% genbrugspapir og 25% kviste).
  • Vores små forsendelsesæsker er fremstillet af 100% genbrugspap med FSC-certifikat. Vores større papkasser er fremstillet af 75% genbrugspap med FSC-certifikat. Alle æsker og kasser er fremstillet på dansk fabrik.
  • Vores plastikposer er poser af genbrugsplast, som omdannes til kuldioxid og vand når dette forbrændes på forbrændingsanlægget. Poserne indeholder ingen tungmetaller eller lignende unaturlige stoffer.
  • Vores forskellige kassefyld består af 1) træuld fra en jysk gård udelukkende af træspåner fra danske træer og 2) Blue Angel mærket genbrugspapir (speedmanbox). Flamingo fyld er erstattet med en danskproduceret efterligning  som er nedbrydeligt og uden kemikalier. Produktet er fremstillet af majsgranulat – et restprodukt af majs. Dermed minimeres spild ved produktion, og miljøet tilgodeses. Skal sorteres som papiraffald.
  • Stof gavebånd er bånd fremstillet på genbrugte plastik flasker fra læskedrikke fra Taiwan hvor forureningen af plastik i naturen er høj. Plasten er smeltet og omdannet til fine tråde.