Nyhed (uge 43)

Nyhed (uge 43)

Mød vores særligt udvalgte Kentucky Horswear Velvet dækken med 160g.
Pris: 2.055 kr.

Kentucky Show Rug er et signaturtæppe og ekstremt populært over hele verden. Da Kentucky altid går ind for innovation, er der blevet udviklet en ny model af Show Rug med det populære velvetstof. På grund af velvet og det imiterede lammeskind på kraven er dette nye tæppe et rigtigt blikfang. Med Show Rug Velvet vil du helt sikkert skille dig ud i stalden. 

Fundamental

Tæppet har en fyld på 160g og er derfor perfekt om vinteren som stalddækken derhjemme eller til og fra stævner. Vi har valgt at udvide sortimentet med denne enkelte flotte Navy farve, for at holde det mere klassisk og så du nemmere kan matche med dine eksisterende produkter fra os i samme farver. Dækkenet findes nemlig også i Lyserød, Orange & Turkis, som vi desværre ikke har valgt at tage ind for at holde det simpelt.

Funktionel

Ydersiden af ​​tæppet har et blødt og smart velvetstof og et elegant quilt. Det quiltede lag gør det meget sværere for hesten at rive dækkenet i stykker. Indersiden af ​​tæppet har en kunstig kaninskindsforing, der undgår gnidningsmærker. Det kunstige kaninskind skaber også små luftlommer, der skaber et isoleret lag omkring din hest og holder den ekstra varm, mens den kan ånde helt ubesværet.

Takket være det kunstige kaninskind på indersiden af ​​tæppet forbliver Show Rug Velvet på plads efter at have rullet eller ligget ned. Tæppet kan fastgøres med to dobbelte frontlukninger og to krydsgjorde, der afsluttes med Kentucky-kunstlæder mærker. Kan vaskes ved 30 grader og bevarer sin blødhed efter vask. Halesnoren kan nemt rengøres med en våd klud på grund af plastik.

Hvad synes I?

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.